Skip to content

ADRIATIC OIL & TRADE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L68002511T
Administrator: Etleva Dhamo
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport hidrokarbure, tregtimin vendas dhe ndërkombëtar të produkteve hidrokarbure, tregti me shumicë dhe tregti pakicë të këtyre produkteve; administrim magazina dhe operacione magazinimi; transport.
Emërtime të tjera Tregtare: ADRIATIC OIL & TRADE
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare
Viti i Themelimit: 09.05.2016
Rrethi: Lezhë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 30 000,00
Numri i pjesëve: 10
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Anëtarë Bordi: Canak Surdum, Mustafa Ergi, Zafër Ozcan
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shengjin ISHULL- Lezhë Ishull Shengjin, Lagjja Knalle, Rruga e plazhit, Nr pasurie 28/32

Telefoni:
00355 4 22 33 532

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare