Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:CITY TRADE & INVESTMENT SA
Rezultate gjithsej: 1

ADRIATIC OIL & TRADE

L68002511T
(Import-eksport hidrokarbure, tregtimin vendas dhe ndërkombëtar të produkteve hidrokarbure, tregti me shumicë dhe tregti pakicë të këtyre produkteve; administrim magazina dhe operacione magazinimi; transp)

Lezhë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni