Skip to content

AKE GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-09-16 08:13:05
JSON

NIPT: L81312012V
Administrator: Edmond Sedefi
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me shumicë dhe pakicë e kafesë, dhe nënprodukteve të saj. Tregti me shumicë dhe pakicë e qumështit dhe të ujit, çajit etj,. Import – Eksport i tyre.
Emërtime të tjera Tregtare: AKE GROUP
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11.01.2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Kosovë
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane, Mjeti Tip ATP Volkswagen Caddy me Targë TR 7215 U; Tirane, Mjeti Tip ATP Volkswagen Caddy me Targë AA 407 OO
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.1, Rruga Ish Poligrafiku, Godinë 2 Katëshe në Zonën Kadastrale 8180, Nr.Pasurisë 6/75/ND,Vol.34, Faqe 102, pranë Urës, së Shkozës

Adresa Email:
edmond.sedefi@gmail.com

Telefoni:
0672020515

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.09.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani