Skip to content

WOLF BAU
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-03-26 13:29:50
JSON

NIPT: L87515504B
Administrator: Kastriot Blakaj
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari në fushën e ndërtimit. Gërmime dheu me punime eventuale muraturë dhe beton arme, prishje dhe punime në tokë të gërmuar. Ndërtime civile-industriale-turistike, bujqësore, deri në 5 kate, rikonstruksione. Ndërtim banesa me skelete mbi 8 kate. Ndërtim rrugëve të kategorive të ndryshme II, III, IV, V, punime të mirëmbajtjes dhe sinjalizimit në rrugë, ndërtim mbishtresa rrugore. Ndërtim ura dhe vepra arti mbi 10 m, ndërtim ujësjellës, impiante vaditje, punime mbrojtje të sistemit hidraulik, çimentime, etj. Sillosa, kulla uji prej beton - arme, metalike, punime karpenterie druri. Tregtim automjete të çdo lloji, marke, tonazhi, si dhe pjesë këmbimi për to. Tregtim pajisjesh elektroshtëpiake, higjieno-sanitare, hidaulike. Import-eksport me shumicë dhe pakicë të mallrave të ndryshme industriale, bujqësore, mjekësore. Tregtim i pijeve alkoolike, freskuese, të ujit si dhe përpunimi i tyre. Tregtim i materialeve të ndërtimit.
Emërtime të tjera Tregtare: WOLF BAU SHPK
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03.01.2018
Rrethi: Lezhë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Kosovë
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lezhë, Shënkoll, Lagjja "Grykë-Lumi Nr. 2", Rruga "Anton Çeta", Pasuria me nr. 11/148, zona kadastrale 1879.

Adresa Email:
kastriot11@hotmail.co.uk

Telefoni:
0037744148646; 004915224372140

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 26.03.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2018
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -438 392,00
Punuar Nga : L.Kanani