Skip to content

MAPO MEDIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-03-06 08:34:48
JSON

NIPT: L91303013I
Administrator: Arlind Alikaj
Objekti i Veprimtarisë: Botimin e Gazetës së shtypur dhe asaj online, botimin e Revistave periodike, botime të librave me tematika të ndryshme, përkthime të literaturave të huaja me tematika të ndryshme, rritjen e profesionalizmit dhe të përgjegjësisë në profesionin e gazetarisë, si një profesion në ndihmë të zhvillimit dhe të informimit të përditshëm në jetën sociale, kulturore, ekonomike, sportive, politike, reklama, etj.; Çdo veprimtari tjetër me natyrë gazetareske, kulturore dhe artistike. Gjithashtu për të realizuar objektin dhe qëllimet e saj. Shoqëria mund të ndërmarrë dhe zhvillojë çdo lloj aktiviteti tregtar, financiar, promocional apo dorëzanës që i vlerëson të dobishme apo të nevojshme për arritjen e qëllimeve të saj.
Emërtime të tjera Tregtare: MAPO MEDIA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03.01.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 029 600,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga ''Lidhja e Prizrenit'', Pallati Nr.12, Shkalla A, Ap.10, Njësia Bashkiake Nr.5, Tiranë

Adresa Email:
betimshkupi@gmail.com

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar (06.03.2020)
Statuti i shoqerise
Kontrate shitje kuotash 04.02.2019
Vendimi i asamblese per kalimin e te drejtave 07.01.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Punuar Nga : A.Lala