Skip to content

Illyrian Guard
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-05-19 08:58:33
JSON

NIPT: L91619024U
Administrator: Admir Dine
Objekti i Veprimtarisë: Fushën e rendit dhe sigurisë publike. Teknologjisë së Informacionit. Zhvillimit, prodhimit, mirëmbajtjes dhe operimit të sistemeve teknologjike të monitorimit të rendit dhe sigurisë publike. Shoqëria kryen aktivitet me qëllim ofrimin e shërbimit me kushte më të mira dhe kosto më të favorshme se tregu, për Ministrinë e Brendshme dhe institucionet apo agjencitë në varësi të saj. Shoqëria kryen aktivitete të tjera tregtare me qëllim gjenerimin e fitimeve.
Emërtime të tjera Tregtare: IG Sh.A
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 12.04.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000 000,00
Numri i pjesëve: 10 000
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Julian Hodaj, Elora Kokalari, Plarent Ndreca
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.3.A - Sigurimi fizik i objekteve shtetërore e private, i personave, si dhe veprimtarive social-kulturore, sportive, fetare e politike
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Pranë Akademisë së Sigurisë, Rruga e Elbasanit, Sauk, Tiranë, 1016, Tiranë, Shqipëri.

Adresa Email:
henrikelmazaj@gmail.com

Telefoni:
0692094242

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 19.05.2020
Akti I themelimit
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Punuar Nga : A.Lala