Skip to content

NOVAAKTI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-11-02 14:38:45
JSON

NIPT: L91806016Q
Administrator: Argus Xoxi
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim Automjete transporti, rrugore, detare, bujqësore, teknologjike dhe pjesë ndërrimi për to, autogoma, lubrifikantë, bateri akumulatore etj. Shërbime dhe riparime të automjeteve të të gjitha markave, llojeve dhe destinacioneve. Transport malllrash dhe udhëtarësh. Pastrim mbeturinash urbane dhe spitalore, tregtim pajisje dhe aksesorë për këtë aktivitet. Tregtim dhe riparime për pajisje pompimi si edhe pajisje për gjenerim energjie e pjesë për to. Ndërtime e riparime objektesh industriale dhe civile. Tregtim materiale dhe aksesorë ndërtimi, mobilje etj. Konsulenca inxhinierike, arkitektonike, energjitike, juridike, trajnimi, përkthimi. Konsulencë Kontabël. Tregtim dhe mirembajtje, pajisje elektrike, elektronike, elektroshtëpiake, mobileri, ashensorë, kondicionerë etj. Tregtim makineri pajisje, pjesë bujqësore, shërbime bujqësore.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27.05.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Bardhok Biba, Pallati Hodaj Sh.A , Nr. 10 1001

Adresa Email:
argusxoxi@gmail.com; apcon@abcom.al

Telefoni:
0682029399

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 22.10.2019
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Punuar Nga : A.Lala