Skip to content

ALT-NET
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-06-29 13:46:15
JSON

NIPT: M01510030I
Administrator: Fatos Koçi
Objekti i Veprimtarisë: Ofrimi i rrjeteve dhe shërbimeve të komunikimeve elektronike internet,trasmetim të dhënash. Montime sistemi sigurie si dhe shërbime elektrike. Rimbushje elektronike.
Emërtime të tjera Tregtare: ALT-NET
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 09.03.2020
Rrethi: Vorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Bërxull, Domje, Rruga" Stacioni i Pompave 009", ndërtesë 1-katëshe, Zona Kadastrale 1514

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 29.06.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani