Skip to content

RED DIAMOND & ZANOL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-10-16 13:59:13
JSON

NIPT: M02215004O
Administrator: Engjellushe Baroni
Objekti i Veprimtarisë: Investim ne fushen energjitike, rehabilitim dhe operim per ndertimin e hidrocentraleve, kryerjen e veprimtarise ndertimore sipas legjislacionit shqiptar per ndertimin dhe rehabilitimin e hidrocentraleve , prodhim dhe tregtim te energjise elektrike, import-eksport sipas legjislacionit shqiptar, kultivim peshku.
Emërtime të tjera Tregtare: RED DIAMOND & ZANOL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13.10.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri; Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 200 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "N.Tupe", H.1, Ap.13, 1001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.10.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani