Skip to content

Intens21
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-14 14:39:08
JSON

NIPT: M16328007A
Administrator: Gëzim Galiqi;Alban Dani
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari sportive ne fushen e tenisit dhe sporteve te tjera,qiradhenien e mjediseve per veprimtari sportive dhe sherbimeve mbeshtetese,si dhe kryerjen e cdo veprimtarie tjeter ne funksion te tyre.Gjthashtu ,shoqeria mund te ndermarre dhe zhvilloje cdo lloj aktiviteti tregtar,financiar,promocianal dhe/ose tjeter qe I vlereson te dobishme apo te nevojshme per arritjen e qellimeve te saj.
Emërtime të tjera Tregtare: Intens21
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25/01/2021
Rrethi: Shkoder
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 42 000 000,00
Numri i pjesëve: 8
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: ORTU eshte nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar, e te drejtes shqiptare , me numer NIPT: M16306006U e themeluar me date 05.01.2021, me adrese ne rruga e Selvijave, Shiroke,Shkoder , me kapital themeltar 7.500.000( shtate milione e peseqind mije leke) , me ortak te vetem z. Vlerar Gjylbegaj ( Sipas ekstraktit te thjeshte te Regjistrit Tregtar , date 14/9/2021)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkoder, Rruga Bërdicej, ndertesa nr.1, Gjuhadol, 4001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 14.09.2021
Akt themelimi i shoqerise, date 25.01.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara