Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Altin Kumara
Rezultate gjithsej: 4

Mbi 1000000 Fitim 2015

GERARD - A

L12407005L
(Import - eksport brenda dhe jashte vendit. Transport publik. Transport urban. Ndertim. Bar-Kafe. Sherbim i agjensise se transportit. Servis dhe parkim autobuzash. Shit-blerje automjetesh.)

Tirane 9585060 ALL

SV MEGA

L51314509P
(Prodhimi, perpunimi, rifinimi, bashkimi, shitja dhe tregtimi i aksesoreve dhe komponeteve te autoveturave dhe per arredimin me lekure, cope ose materiale te tjera. Prodhimi, perpunimi, rifinimi, bashkimi, shitj)

Durrës 607826 ALL

VEA

L91422510U
(Prodhimi, përpunimi, rifinimi, bashkimi, shitja dhe tregtimi i aksesorëve dhe komponentëve të autoveturave dhe për arredimin me lëkurë, copë ose materiale të tjera. Prodhimi, përpunimi, rifinimi, bash)

Durrës ALL

'CITY TRANS - A''

L91924024I
(1.Transport urban publik qytetas dhe ndërqytetas. Transport ndërkombëtar njerëzish dhe mallrash. 2.Import-eksport. 3.Shërbim agjensie të transportit.)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni