Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Arben Lleshi
Rezultate gjithsej: 2

BUKA

J62013013A
(Shfrytëzimi i aseteve dhe pasurive të paluajtshme të shoqërisë, dhënia e tyre me qira në palë të treta, përdorimi për nevoja të veta të depove, magazinave, ndërtesave, apo dhënia me qira e tyre )

Tiranë -7380757 ALL

TOURISM INVEST

M02117001U
(Investim ne fushen e turizmit, shit-blerje pasuri te paluajtshme; hoteleri turizem, menaxhim hotel-rezort dhe sherbime te tjera sipermarjeje turistike, pjesemarrje ne kompani te tjera etj. Ofrimin , kryerjen dh)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni