Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Armand Teliti
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

M.S.P. TRADE CONCEPT

J61813517P
(Prodhimin dhe tregtimin e konfeksioneve ne pergjithesi per burra, gra dhe femije, ne stofra ose sintetike, lekure ose te ngjashme brenda dhe jashte vendit.Prodhimin dhe tregtimin e kepuceve brenda dhe jashte ve)

Durrës 6244836 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni