Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Bledar Xhaferri
Rezultate gjithsej: 1

"THE HALAL GUYS ALBANIA"

M01510014D
(Gatim dhe tregtim të produkteve ushqimore, të gatshme dhe gjysëm të gatshme.Import-eksport, shitblerje automjete, makine me qira.)

Kavajë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni