Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Devi Shahini
Rezultate gjithsej: 1

SHAHINI NDERTIM

M02215501U
(Punime duralumini dhe druri, dyer me pakice dhe shumice. Hoteleri, bar restorant. Ndertim, rikonstruksion banesash etj te ngjashme.)

Shijak ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni