Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Eduard Kapaj
Rezultate gjithsej: 2

SPITALI GJERMAN (Ish 2AP TRADE)

L72210055P
("Ofrimin dhe kryerjen e sherbimeve mjeksore, spitalore, jopublike duke perfshire mjekesine e diagnostikimit parandalues si: Kateterizmi kardiak, tomografia e perllogaritur dhe rezonanca magnetike, radiologjine )

Tiranë ALL

GERMAN HOSPITAL INTERNATIONAL

L82216030P
(Ofrimi dhe kryerjen e sherbimeve mjekesore spitalore, jopublike duke perfshire mjekesine e diagnostikimit parandalues si dhe kateterizimin kardiak, rezonanca magnetike, radiologjia e pergjithshme ultra tinguj, )

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni