Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gilman Muka
Rezultate gjithsej: 1

MUKA 1741

L93623203L
(Shoqeria ka per objekt te saj kryerjen dhe marrjen pjese ne te gjitha aktivitetet qe nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar mund te ushtroje ne baze te legjislacionit shqiptar, dhe ne vecanti: - Prodhim industr)

Elbasan ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni