Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gjergji Petro
Rezultate gjithsej: 1

KALESHI - @

K19006209F
(Import-Eksport si dhe tregti me shumicë dhe me pakicë të artikujve të ndryshëm, shfrytëzim përpunim tregtim lëndë drusore, kultivim fidanë të ndryshëm, fidanë të çdo lloji, luleve etj. Shërbime )

Përmet ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni