Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Hergys Rreli
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

MGB

K91323004Q
(Ndërtime civile të të gjitha llojeve, aktivitete në fushën e ndërtimeve civile, zbatime dhe projektime, prodhime materiale inerte, gurë, qeramike, elemente betoni, etj. Ndërtime projektime rrugë, ura, )

Tiranë 84633759 ALL

HERAL 07

L92014021B
(Konsulenca Juridike , Ndërmjetësim, Konsulenca në Fushën Minerare, Energjetike, Mjedisore, Konsulenca të llojeve të tjera etj. Eksport – import, tregti me shumicë e pakicë të mallrave industriale, us)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni