Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Kaner Altan
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

TUR-TEKSTIL

L42919403F
(Prodhim dhe përpunim i faniturës për përfundimin e çdo artikulli veshjeje për burra, gra e fëmijë si dhe aksesorëve përkatës, me materiale porositës (fason). Prodhim, përpunim dhe tregtim me shumic)

Patos 15701078 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni