Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Klod Zigori
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

GARDEN LINE

K11427004I
(Tregtim me shumicë e pakicë, import-eksport i bimëve dekorative dhe luleve, i makinerive dhe i pajisjeve të ndryshme për kopshtari. Projektimi dhe zbatimi i veprave dekorative në lidhje me kopshtarinë dh)

Tiranë 38752457 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni