Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Klodjan Tuci
Rezultate gjithsej: 1

SONA- TUCI

M07710501U
(Tregtim me shumicë dhe pakicë të mallrave të ndryshëm kryesisht pije dhe ushqimore, import dhe export të mallrave të ndryshëm , ushtrim aktiviteti të licensuar për Magazinim.)

Lezhë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni