Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Liert Stoffel
Rezultate gjithsej: 1

LIERT INVEST

M02215023U
(Tregeti te materialeve te ndertimit te te gjitha llojeve dhe transportin e tyre, punime ndertimi te çdo lloji ne objekte civile, shitja e materialeve te ndertimit lende e pare te tyre. Çdo veprim tjeter finan)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni