Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Merita Sheqi
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

REJSI FARMA

J91419001U
(Tregti te barnave dhe mallrave farmaceutike, import-eksport i tyre. Tregti e lendeve te para per produktet farmaceutike. Tregti mallra kozmetike, te kujdesit shendetesor, mallra te ndryshem te fushes se shende)

Vorë 110034360 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

R&S FARMA

L41702003D
()

Tiranë 4421846 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni