Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Nadir Çausholli
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

CFO PHARMA (Ish AERD FARM)

K22305002U
(Import-eksport medikamente e lende të para e të licencuara nga organet e tjera kompetente në rastet kur kërkohet. Tregtim me shumicë e pakicë të artikujve farmaceutik. Import-eksport pajisjesh mjekësore)

Tiranë 4307010 ALL

GERMAN HOSPITAL INTERNATIONAL

L82216030P
(Ofrimi dhe kryerjen e sherbimeve mjekesore spitalore, jopublike duke perfshire mjekesine e diagnostikimit parandalues si dhe kateterizimin kardiak, rezonanca magnetike, radiologjia e pergjithshme ultra tinguj, )

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni