Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Nikolaos Karakechalis
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

"LORENSO "

K13820002T
(Veprimtari ne fushen e prodhimeve te rrobaqepsise, veshje te brendshme e te jashtme te te gjitha moshave e sekseve, prodhime ne fushen e qendistarise stamposje, import - eksport tregti me shumice dhe pakice te )

Korce 3716071 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni