Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Orjada Jaho
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

O.E.S DISTRIMED

K31520054N
(Import-Eksport të pajisjeve dhe materialeve me përdorim mjekësor, farmaceutike, laboratorike, spitalore, të ndryshme, shitja e tyre me shumicë e pakicë, mirëmbajtja dhe servisi i tyre. Hapje depo farmace)

Tiranë 92618617 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni