Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Panagiotis Kosmetatos
Rezultate gjithsej: 1

PRIMAVERA INDUSTRY

L49115501L
(Rrobaqepsi, prodhim i veshjeve te ndryshme tregeti me shumice dhe pakice te tyre. Import eksport i mallrave, pajisjeve ose pjeseve per prodhimin e veshjeve te cdo lloji. Prodhim dhe perpunim i veshjeve , kepuce)

Tepelene ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni