Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Paolo Mazzacani
Rezultate gjithsej: 1

BMC CAPITAL

M02215011U
(Import eksporti i lendeve te para dhe produkteve te gateshme te çdo Iloji, tregti me shumice e pakice i tyre, projektimi e ndertimi i objekteve civile e industriale, projektimi, zhvillimi e menaxhimi i miniera)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni