Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Rodolf Xhillari
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

Balkan Trans Albania

J62903165L
(Transporti tokesor,detar dhe ajror i mallrave dhe udhetareve per vete dhe per te tretet.Ndertime dhe restaurime te objekteve te ndryshme si dhe projektimi i tyre.Ndertime te rrugeve,heceve,vepra bonifikuese,uje)

Tiranë 19982689 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni