Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:STUART LESLIEPRINGLE
Rezultate gjithsej: 1

SLP HOTEL Managment Consultants

M02215003G
(Menaxhim dhe konstruktim ne fushen e turizmit ,hotelerise strukturave hoteliere dhe agroturizmit.)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni