Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Shpresa Deti
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

LIQENI VII

K01730502W
(Prodhim dhe tregtim të pjesëve të këmbimit për makineri bujqësore, të ndërtimit, transportit. Përpunim dhe tregtim të lëndës së drurit dhe prodhimin, tregtim mobiliesh. Punime të ndryshme ndërtim)

Rrogozhinë 1531815 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni