Skip to content

LIQENI VII Zotëruese e një konçesioni Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-05-18 12:05:08
JSON

NIPT: K01730502W
Administrator: Musa Kalia
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim dhe tregtim të pjesëve të këmbimit për makineri bujqësore, të ndërtimit, transportit. Përpunim dhe tregtim të lëndës së drurit dhe prodhimin, tregtim mobiliesh. Punime të ndryshme ndërtimore. Ndërtim të objekteve të ndryshëm social kulturor për banim, projektim e zbatim i tyre. Ndërtim rrugë, kanalizime, ura, vepra arti. Prodhim për përdorim e shitje të materialeve inerte, materialeve të ndërtimit. Rikonstruksione të çdo lloji .
Emërtime të tjera Tregtare: LIQENI VII
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare
Viti i Themelimit: 17.12.1999
Rrethi: Rrogozhinë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 54 978 000,00
Numri i pjesëve: 54 978
Konçesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Ali Kalia, Gjon Kaçorri, Hysni Basha
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
DURRES SHKOZET L.14

Telefoni:
682091833

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 531 815,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 4 799 087,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 7 150 368,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 6 177,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:98 467 832,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 100 507 249,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015