Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Sotirios Gavriil
Rezultate gjithsej: 1

DOCTORS HOSPITAL

L51621031J
(Ofrimin e sherbimeve mjekesore ambulatore jopublike, ne perputhje me legjislacionin ne fuqi dhe me marreveshjet nderkombetare per sherbimet shendetesore . Sherbim mjekesor ambulator. Vizita ambulatore ,kirurgji)

Tiranë -2553124 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni