Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Vivian Alla
Rezultate gjithsej: 1

ART PLAST

L91427018K
(Shoqëria do të zhvillojë veprimtarinë e saj në fushën e: Fushën e shërbimeve të ndërtimit. Prodhim dhe montim të dyerve, grilave, rrjetave, dritareve plastike dhe duralumini. Prodhim materiale të tj)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni