Skip to content

BIOMETRIC ALBANIA
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-02-02 15:40:57
JSON

Tax Registration Number: J61827062E
Administrators: Artur Kadareja
Scope: Import - eksport, tregtim me shumicë-pakicë e mallrave, materialeve dhe pajisjeve elektromjekësore, barnave, artikujve të ndryshëm industriale, etj. Veprimtari dhe shërbime të tjera të lejuara nga ligji.
Other Trade Names: BIOMETRIC ALBANIA
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 12.08.1993
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia bashkiake nr 2, rruga Vllazen Huta, pallati Vila Park, shkalla 1, kati 6, ap 25

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 10.10.2020
Statuti i shoqerise
Kontrate shitblerje kuotash 03.03.2008
Vendimi i ortakut te vetem per zvogelimin e kapitalit 13.11.2014
Vendimi i ortakut te vetem per rritjen e kapitalit 25.06.2009
Vendimi i ortakut te vetem per zvogelimin e kapitalit 10.05.2019
Vendim i ortakut te vetem per rritjen e kapitalit 06.07.2015
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 162 258 304,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 167 171 500,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 152 790 760,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 140 641 799,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 156 287 600,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 147 174 220,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 117 047 276,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 154 552 213,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:552 105 551,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:545 115 720,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:585 312 683,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:4 896 411 103,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:591 998 637,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 574 196 648,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 511 112 407,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 626 630 077,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Worked By : A.Lala