Skip to content

PEGASUS. (Ish Pigasos)
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-02-03 08:30:18
JSON

Tax Registration Number: J62903750A
Administrators: Janis Karathano
Scope: Tregti e përgjithshme import eksport transport, Tregtimit me shumicë e pakicë të barnave mjekësor, hapjen e depove farmaceutike, vegla e mjete mjekësore, farëra dhe impute bujqësore, farmaci veterinare, etj Tregtim instrumenta laboratorike dhe mjekësore, reagente kimike dhe kite diagnostikuese, materiale mjekësore dhe konsumi, shërbim mirëmbajtjeje, certifikim instrumentesh. Pajisje kompjuterike, elektrike dhe elektronike. Dhënie me qira të pajisjeve dhe veglave mjekësore.
Other Trade Names: PEGASUS.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 11.01.1995
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 220 000 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga Siri Kodra, tek ish frigoriferi, Nr. 149

Address:
1) Tirane, Rruga Kongresi i Manastirit, Pallati i Ri 6 kateshe Kati 3, Brenda Qendres Spitalore Nene Tereza
2) Tirane, Rruga "Siri Kodra", ambjent brenda Frigoriferit

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 03.02.2021
Akti i themelimit dhe statuti
Kontrate shitje 27.04.2000
Vendimi i asamblese per zmadhimin e kapitalit 22.12.2011
Vendimi i ortakut te vetem per zmadhimin e kapitalit 22.12.2011
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenimet shpjeguese te PF 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2021
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 157 860 632,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 241 534 760,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 192 930 677,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 187 670 341,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 173 981 688,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 161 083 530,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 166 551 652,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 218 196 632,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:1 042 864 114,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:1 256 075 911,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:1 204 942 577,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:1 225 875 422,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:1 063 012 798,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 898 801 155,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 742 328 748,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 824 173 453,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Worked By : A.Lala