Skip to content

2Z KONSTRUKSION SHPK
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-08-10 09:01:18
JSON

Tax Registration Number: J63229466K
Administrators: Zani Zoga
Scope: Zbatim punime ndërtimi në kategoritë: Punime dheu, sistemime, tarracime, ndërtime civile, ndërtim rruge kategoria IV dhe V, ndërtim ujësjellësa dhe kanalizime. Tregtimi me shumicë e pakicë dhe import-eksport të mallrave industriale, ushqimore, elektro-shtëpiake, transport mallra brenda e jashtë vendit. Prodhim dhe tregtim materiale ndërtimi me shumicë dhe pakicë dhe import- eksport. Ndërtimin e serave diellore me konstruksion metalik dhe me plasmas dhe ndërtimin e magazinave bujqësore dhe hangarëve frigoriferik. Magazinimin e fruta perimeve. Tregti te kondicionereve, chillerave, kaldajave dhe aspiratoreve. Montime, riparime, sherbime dhe mirembajtje te sistemeve ngrohje- ftohje si dhe ashensoreve.
Other Trade Names: 2Z KONSTRUKSION SHPK
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 24.09.1996
District: Roskovec
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 4 300 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): I.2.A - Shërbime ekspertize
III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
Changes
Address:

Seat:
Fier, Roskovec, Strum Fshati Suke i siperm, Nr 2, Rruga Strum - Suke, Km 3, Lagjja Zoga.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 03.03.2021
Akti i themelimit
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 10.08.2023
Financial Documents: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenime shpjeguese te PF 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2020
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2021
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2022
Financial Information
Transaksione Thesari 2019- On going
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2022: 15 748 596,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2021: 11 053 705,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 25 101 744,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 9 279 455,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 9 365 369,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 13 062 128,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 6 274 199,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 6 497 689,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 6 452 547,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 3 898 229,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2022:155 260 813,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2021:149 704 781,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:228 225 167,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:107 230 660,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:114 708 350,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:107 818 068,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:59 793 597,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:83 870 882,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 82 237 982,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 49 053 941,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Worked By : A.Lala/L.Kanani