Skip to content

EURON Owner of some concessions Read more Read more Read more
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-12-22 12:05:08
JSON

Tax Registration Number: J71317002N
Administrators: Kujtim Shpata
Scope: Veprimtari në fushën e ndërtimit, projektimit dhe supervizimit si dhe aktivitetet prodhuese, tregtare dhe financiare të lidhura me to.
Other Trade Names: EURON
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 08.03.1994
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Jo
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): V.1 - Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me zhvillim e territorit dhe/ose ndërtimin
Changes
Address:

Seat:
Farke, Selite, Pallati EURON 7 KT, hyrja 1, njesia 1

Address:
Tirane Tirane TIRANE SELITE K. FARKE PR KOPSHT ZOOL Tirane Tirane TIRANE SELITE.KOM.FARKE(KOP.BOTANIK)

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 288 163,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 336 275,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 448 881,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -1 453 398,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: -1 618 802,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2011: -1 880 420,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:4 910 000,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:11 230 022,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 2 182 780,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016