Skip to content

FLENA RB

JSON

Tax Registration Number: K31404040G
Administrators: Flamur Bekteshi
Scope: Organizimin e sherbimit te rojeve civile,per persona juridike,private dhe publike,ruajtja e vlerave monetare e shoqerimin e tyre,ruajtja e qetesise.Sigurimin e objekteve publike e private ne pronesi ose ne perdorim te personave fizike e juridike dhe sigurimin e jetes e te shendetit te personave fizike,shtetas shqiptare e te huaj
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 1997
District: Tiranë
Country:
Initial Capital: 4 000 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Board Members: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
TIRANE Rruga Sulejman Pasha, Pallati i Ri 9 katesh, kati perdhe, prane shkolles se mesme "Sinan Tafai"

Address:
FIER Lagjja 29 Nentori, zona kadastrale 8533, nr.pasurie 5/684-N5

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 17 540 704,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 31 428 239,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 20 148 418,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 1 944 525,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:131 356 911,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 127 791 710,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015