Skip to content

A & S -04 -ALBANIA
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-04-28 12:05:08
JSON

Tax Registration Number: K31512086K
Administrators: Armand Lala
Scope: Import-eksport, tregti të të gjitha llojeve të artikujve të ndryshëm, automjetesh, elektroshtëpiake, materialesh ndërtimi, inerte etj. Shërbime pastrimi, dezinfektimi, mirëmbajtje etj. Transport mallrash e udhëtaresh brenda e jashtë vendit. Ndërtim e shfrytëzim të veprave Hidro-Energjetike, rrjetit elektrik, ndërtim hidrocentral dhe termoc. Prodhim energjie nga burime të rinovueshme, transmetim dhe shpërndarje të energjisë elektrike imp-eks të saj. Aktivitet në fushën e kërkim zbulimit e shfrytëzimit të mineraleve dhe lendes plasëse.
Other Trade Names: A & S -04 -ALBANIA
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 10.03.2004
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Jo
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
TIRANE Rruga e Kavajes, Pallati 96

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information