Skip to content

D& C PARTNERS
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-11-09 13:55:36
JSON

Tax Registration Number: K41531001K
Administrators: Edison Drishti
Scope: Zyrë projektimi. Mbikqyrje dhe kolaudim punimesh zbatimi, duke përfshirë hartimin e planeve vendore rregulluese dhe studimet pjesore urbanistike. Hartimin e raporteve të Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis (VNM), kryerjen e Auditimit Mjedisor, Hartimin e ekspertizave për probleme Mjedisore dhe Vlerësimin e Raporteve të VNM-së si edhe rezultatet e një Auditimi. Inspektim dhe Auditim të Sigurisë Rrugore.
Other Trade Names: D& C PARTNERS
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 15.05.2002
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Number of Employees: 9
Status: Aktiv
License(s): III.2.A - Veprimtaritë e ekspertizës lidhur me ndikimin në mjedis
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga Urani Pano, Pallati i firmës "Cani", Kati i II-të, Zyra 8

Website:
https://www.dandcpartners.com

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 09.11.2021
Kontrate shitje e kuotave te kapitalit (2018)
Kontrate shitje kuotash 08.03.2018
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare (2014)
Pasqyrat financiare (2015)
Pasqyrat financiare (2016)
Pasqyrat financiare (2017)
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Pasqyrat financiare 2020
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 7 378 072,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 566 034,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 2 148 935,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 7 117 450,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 24 734 321,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 18 611 284,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: -3 275 973,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 78 951,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 14 050 686,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:37 090 494,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:21 842 053,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:16 328 865,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:16 319 701,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:42 759 961,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:37 951 131,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 539 385,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 6 004 265,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 19 766 839,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Worked By : A.Lala