Skip to content

KLODI - 1 
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-12-25 14:16:44
JSON

Tax Registration Number: K47003202C
Administrators: Namik Selamaj
Scope: Import- eksport dhe tregetim me shumice dhe pakice te materialeve mekanike,elekrtike,hidraulike,te ndertimit,paisje industriale,omport te lendeve te para per prodhimin e mallerave te tjetra te konsumit te gjere.2. Transport -Eksport, blerje-shitje te kimitave te ndryshme :mono etalon amin,sulfadium,sode kaustike,sode e kalcinuar,klore te lengsem dhe te ngurte,hipoklorit.Tregtim skrapi.Importeksport pajisje dhe elektropompa te ndryshme. Tregtim bojrash te ndryshme per konstruksione mekanike, materiale druri dhe objekte ndertimi, mbrojtje kunder zjarrit M.K.Z. Sherbime nenujore. Shitje per pjese kembimi dhe sherbime mirembajtje per kompresore ajri, gjenerator etj
Other Trade Names: KLODI - 1
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 15.07.2004
District: Vlorë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Vlorë Bulevardi Ismail Qemali, Lagjja Lef Sallata, Kompleksi Conad, Kati 7

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 25.12.2021
Dokumenta te ndryshem nder vite
Vendimi i ortakut te vetem, date 15.06.2018
Vendimi i asamblese se pergjithshme, date 31.10.2018
Vendimi i asamblese se pergjithshme, date 14.11.2019
Pasqyra Financiate 2007
Financial Documents: Pasqyra financiare 2011
Pasqyra Financiare 2012
Pasqyra financiare 2013
Pasqyra Financiare 2014
Pasqyra Financiare 2015
Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Pasqyra financiare 2018
Pasqyra financiare 2019
Pasqyra Financiare 2020
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2018
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 984 697,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 2 439 364,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 2 228 037,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 1 117 289,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 1 380 120,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 2 054 956,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 2 190 809,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 3 302 780,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 1 970 050,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2011: 1 514 388,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2010: 295 000,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:6 352 919,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:23 821 891,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:28 047 917,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:16 253 049,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:22 612 380,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:25 917 185,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 27 107 657,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 39 400 565,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 27 278 940,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2011: 25 535 772,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2010: 20 830 217,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2007: 28 354 310,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2006: 30 309 070,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Worked By : I.Cara