Skip to content

LEAL
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-04-02 12:32:00
JSON

Tax Registration Number: K64612402E
Administrators: Osman Shehu
Scope: Studimi, projektimi zbatimi i punimeve të ndërtimit në përputhje me licencën profesionale. Në fushën e prodhimit të materialeve të ndërtimit. Si dhe në fusha të tjera të veprimtarisë tregtare. Pastrimi i sipërfaqeve urbane, riciklimi, trajtimi dhe transferimi i mbetjeve urbane në vend depozitime.
Other Trade Names: LEAL
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 22.09.2006
District: Fier
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
Changes
Address:

Seat:
Fier, LUSHNJE "KONGRESI LUSHNJES"

Address:
Fier, Lushnje, Lagjja Kongresi i Lushjes, rruga Vojo Kushi, pallati me Nr.134, ne katin e pare.Bar-Bufe

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 02.04.2021
Statuti i shoqerise
Kontrate shit-blerje aksionesh 19.03.2012
Kontrate shit-blerje aksionesh 06.12.2011
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyrat financiare 2019
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 2 548 254,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 529 016,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 10 226 370,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 29 938 782,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 11 377 773,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 72 541,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 570 811,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 1 404 452,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:49 651 003,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:44 508 728,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:55 066 215,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:66 149 964,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:52 981 931,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 36 018 648,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 20 655 164,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 23 807 754,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Worked By : A.Lala