Skip to content

FASSA & BERBERI
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-11-07 12:05:08
JSON

Tax Registration Number: K71318001L
Administrators: Isuf Berberi
Scope: Veprimtari te ndryshme tregtare, import eksport, veprimtari te ndryshme prodhuese veçanerisht te perqendruara ne prodhimin e materialeve te ndertimit, ne fushen e ndertmit, sherbime energjitike, hidro, te ndertimit dhe shfrytezimit te minierave etj.
Other Trade Names: FASSA & BERBERI
Legal Form: Shoqëri Aksionare
Foundation Year: 17.11.2006
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 20 000 000,00
Shares: 1 000
Type of Ownership: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Board Members: Paolo Fassa, Marsela Berberi, BORTOLO FASSA
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
TIRANE ELBASANI PR.FAK.GJEOLO.MIN.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -475 020,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -501 090,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: -1 550 081,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: -18 637,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2011: 98,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2010: 60 921,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2007: 754 526,00