Skip to content

ANDI HAMO
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-06-03 10:35:58
JSON

Tax Registration Number: K76926201W
Administrators:
Scope: Tregeti artikujsh te ndryshem me pakice.Tregti me pakice e pjeseve te kembimit, servis automjetesh. Riparim dhe mirembajtje e pejeseve mekanike dhe te motorrit. Riparim dhe mirembajtje karrocerie. Riparim dhe mirembajtje impjanti elektrik. Riparim dhe mirembajtje e gomave. Blerje dhe shitje e mjeteve me motor dhe rimorkiove. Mbledhje, depozitim, shkaterrim i mjeteve rrugore ose i pjeseve te tyre te dala jashte perdorimit apo te braktisura.Import-eksport te pjeseve te kembimit. Tregti vajrash lubrifikantë. Transport per vete dhe per te trete brenda dhe jashte vendit.
Other Trade Names: ANDI HAMO
Legal Form: Person Fizik
Foundation Year: 26.07.2007
District: Vlorë
Country: Shqipëri
Type of Ownership: Private
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
VII.3.B.1 - Autoriparimi i mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
Changes
Address:

Seat:
Vlorë, Lagjja Kushtrimi, Rruga Transballkanike, Banese private prane ish Agjencise se Vjeter

Address:
Vlore, Rruga Gergj Kastrioti, Lagjja Kushtrimi, Objekt Agjencia e Vjetër, Nr.3, Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 03.06.2021
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Financial Information
Transaksione Thesari 2019- On going
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 6 211 215,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 5 953 036,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 7 280 834,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 6 191 096,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 4 282 660,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 2 194 427,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 2 194 400,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 2 087 916,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:47 050 319,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:43 873 955,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:45 217 864,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:48 780 892,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:40 262 569,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 20 528 057,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 21 691 666,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 21 983 318,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Worked By : A.Lala