Skip to content

SAN LEON DURRESI B.V (Ish Island International Exploration B.V.)
Last change(based on NBC extract ) made on: 2022-03-12 09:13:03
JSON

Tax Registration Number: K81421014P
Administrators: Paul Sullivan, Ledi Leka
Scope: Të eksplorojë dhe kërkojë naftë, gaz, hidrokarbure etj
Legal Form: Zyrë përfaqësimi
Foundation Year: 21/02/2008
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Holande
Initial Capital: 10 971 900,00
Parent Company / Owner: San Leon Durresi BV, nje shoqeri e themeluar ne daten 29.06.2007 dhe e regjistruar ne regjistrin tregtar te Hollandes ne daten 02.07.2007, e organizuar sipas ligjeve te Hollandes, me numer regjistrimi 28116726, me adrese ne The Ronge 16, 1852 XB, Heiloo, Hollande, me administrator Cornelis Aernout den Boer.
San Leon Durresi BV zoterohet nga nje shoqeri e huaj San Leon Energy Public Limited Company, me adrese ne Dublin 2, Irlande (Sipas te dhenave te Regjistrit Tregtar te Hollandes deri me date 12.03.2022)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues per SAN LEON DURRESI B.V, date 03.03.2022, terhequr nga QKB ne daten 12.03.2022,

Ledi Leka, shtetas shqiptar, i datelindjes 1977. Lloji i kontrollit: ka kontroll mbi forma te tjera qe nga 15.01.2020.

Paul Sullivan, shtetas irlandez, i datelindjes 1956. Lloji i kontrollit: kontroll mbi forma te tjera qe nga 15.01.2020.
Concessions and PPPs: Po
Type of Ownership: PPP - Partneritet Publik Privat
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): III.1.C - Leje Mjedisi e tipit A
X - Leje e integruar mjedisore
XII.5 - Leje mjedisore
Changes
Additions: *Kapitali i shoqërisë është 90.000 euro dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 08.02.2020.

Paul James Sullivan do te qendroje ne detyre si Administrator ne Republiken e Shqiperise, me fuqi dhe autoritet te plote, duke perjashtuar llogarite bankare te San Leon Durresi BV - zyra Perfaqesuese ne Shqiperi, NUIS K81421014P, bankat ose institucionet bankare ne Republiken e Shqiperise

Ledi Leka si administratore me fuqi dhe autoritet te plote per te gjitha llogarite bankare te San Leon Durresi BV - Zyra Perfaqesuese ne Shqiperi, NUIS K81421014P, banka ose institucione bankare ne Republiken e Shqiperise.
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga Mustafa Matohiti, Nr.4, Kati 5

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala