Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:SAN LEON DURRESI B.V (shoqëria mëmë e huaj)
Rezultate gjithsej: 1

SAN LEON DURRESI B.V (Ish Island International Exploration B.V.)

K81421014P
(Të eksplorojë dhe kërkojë naftë, gaz, hidrokarbure etj)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni