Skip to content

VLER-INVEST
Last change(based on NBC extract ) made on: 2021-07-23 11:36:54
JSON

Tax Registration Number: K81721022P
Administrators: Bashkim Sali
Scope: Projektim, mbikqyrje, kolaudim, konsulencë, shërbime dhe vlerësim në fushën e ndërtimit. Ne fushen e inxhinierise mjedisore, ne te gjitha fushat me karakter studimi e vleresimi tekniko ekonomik.
Other Trade Names: VLER-INVEST
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 20.05.2008
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): III.7.A - Shërbime të ekspertizës dhe/ose profesionale lidhur me pyje dhe/ose kullota
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga "Hamdi Pepa", Ndertesa nr.7, lagjja nr.6

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 23.07.2021
Akti i themelimit
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 695 562,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 140 475,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 233 588,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 508 039,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 7 351 647,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 481 846,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 788 548,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:1 940 865,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:1 561 574,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:4 267 014,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:4 514 884,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:15 311 666,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 3 342 037,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 4 748 732,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2015
2016
2017
2018
2019

Worked By : A.Lala