Skip to content

IMES -D 
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-05-09 07:36:58
JSON

Tax Registration Number: K82430006C
Administrators: Ibrahim Dragoshi
Scope: Supervizime, kolaudim, projektim, zbatime në fushën e ndërtimit. Ndërtime civile, industriale, turistike, bujqësorë me beton dhe metalike, rrugë automobilistike të kategorive të ndryshme, rikonstruksionin e tyre, ndërtim ura e vepra arti të ndryshme, ndërtim e rikonstruksione ujësjellësish dhe rritje kanalizimesh, ndërtim digash, punime hekurudhore, instalime elektrike, hidrosanitare etj, import eksport materiale ndërtimi, makineri ndërtimi, e pajisje të ndryshme të kësaj fushe, etj.
Other Trade Names: IMES -D
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 23/12/2008
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njesi Bashkiake Nr. 9, Rruga Don Mark Dushi, Ndertese private Nr.9.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 27.07.2021
Akti i themelimit
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 09.05.2023
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Financial Information
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2021: 127 701,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: -803 012,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 2 918 041,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 5 167 451,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 1 988 187,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -501 386,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 2 242 481,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 891 020,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 505 973,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 794 784,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2021:9 836 134,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:4 189 580,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:18 349 536,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:8 795 825,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:4 556 498,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:1 600 651,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:3 147 844,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 2 085 911,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 2 179 620,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 2 140 432,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Worked By : A.Lala/ A.Baja